«Я мислю, тому я існую». Рене Декарт


Чи можна сказати, що наступне твердження є правильним, описом смислу та мети Вашого життя?

«Я служу, тому я існую. Я – служитель Господа Ісуса Христа» 


«Бо коли я звіщаю Євангелію, то нема чим хвалитись мені, це бо повинність моя. І горе мені, коли я не звіщаю Євангелії!» (1-Коринтян 9:16).

 

Служити, зростати у служінні, навчатися самим та навчити Божим істинам інших людей. 


Покликані до служіння: Всі категорії людей. У кожної ситуації.

І буде останніми днями, говорить Господь: Я виллю від Духа Свого на всяке тіло, і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, юнаки ж ваші бачити будуть видіння, а старим вашим сни будуть снитися» (Дії 2:17-18).


Грішник, спасенний благодаттю.

«Але те, що для мене було за надбання, те ради Христа я за втрату вважав. Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа, щоб знайтися в Нім не з власною праведністю, яка від Закону, але з тією, що з віри в Христа, праведністю від Бога за вірою». 

(до Филип’ян 3:7-9). 


Праця  Божья відбувається в нас


«А щоб я через пребагато об’явлень не величався, то дано мені в тіло колючку, посланця сатани, щоб бив в обличчя мене, щоб я не величався. Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене. І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене. Тому любо мені перебувати в недугах, у прикростях, у бідах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слабий, тоді я сильний» (2-Коринтян  12:7-10).


Силу, щоб діяти нам дає Дух Божий- Дух Святий

«Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі (Кн.Дій 1:8)


Служіння стає  змістом і способом вашого життя

«Як будеш оце подавати братам, то будеш ти добрий служитель Христа Ісуса, годований словами віри та доброї науки, що за нею слідом ти пішов» (1-Тимофію 4:6).


Служіння - стиль і спосіб життя, що формується завдяки звичкам і зв'язкам, котрі  ми маємо

«А ви, улюблені, будуйте себе найсвятішою вашою вірою, моліться Духом Святим». (Юди 1:20) 


Служіння – це той самий метод, який Бог обрав для поширення Євангелія

«І Він нас зробив бути здатними служителями Нового Заповіту, не букви, а духа, бо буква вбиває, а дух оживляє». (2- Коринтян 3:6)


Я не радію результатами служіння

«Та не тіштеся тим, що вам коряться духи, але тіштесь, що ваші ймення записані в небі!». (Луки 10:20)

Last modified: Friday, November 13, 2020, 7:28 AM